Deze vorm van reclame heeft zich ontwikkeld tot een effectieve drager van uw boodschap met  een hoge attentiewaarde en lage kosten.
Denk hierbij aan een simpele belettering tot het ‘wrappen’ van uw bedrijfswagens met een opvallende visual of uw huisstijlkleuren.

Autostickers

Autostickers zijn een ideale manier om je boodschap op de weg te verspreiden. Met het bestickeren van je auto kun je bijvoorbeeld een reclamecampagne starten, een tijdelijke actie benadrukken of simpelweg je bedrijfsnaam terug laten komen. Met autostickers kun je vele kanten op. Zo kun je kiezen voor autobelettering, magneetstickers of je auto wrappen. Heb je een vrachtwagen, trailer of aanhangwagen die je wilt laten voorzien van autostickers? Dan is trailer belettering een perfecte manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Bij XYZdecoraties kun je terecht voor bijna alles: van simpele autobestickering tot een volledige full colour wrap. Onze autobestickering biedt altijd een perfecte oplossing om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Autobelettering

Wil je je auto laten voorzien van autobelettering? Een goed idee. Met bestickering van je auto valt je wagen direct op. Autobelettering hoeft niet permanent te zijn. Als je je wagen alleen tijdelijk wilt gebruiken voor promotie doeleinden kunnen we de autostickers voorzien van een minder sterk hechtende lijmlaag. Daardoor kun je de bestickering direct verwijderen als de reclame actie verlopen is. Met autobelettering is alles mogelijk. Of je nu een standaard design aanlevert of het ontwerp en de productie van de belettering door ons laat uitvoeren, bij ons kan het allemaal.

Magneetstickers

Magneetstickers zijn ideaal voor bedrijfswagens die tijdelijk bestickerd moeten worden. Zeker als je op een wisselende wijze reclame wilt maken voor je bedrijf zijn magneetstickers handig. Natuurlijk kun je er van op aan dat de stickers niet zomaar tijdens een rit van je wagen vallen. Ondanks dat zijn ze wel eenvoudig te verwijderen zonder schade te veroorzaken aan de lak. Magneetstickers zijn verkrijgbaar in full colour. Indien gewenst denken wij graag mee bij het ontwerp.

Auto wrappen

Een auto wrappen is eigenlijk niets anders dan hem volledig inpakken met een folie. Uiteraard kun je zelf kiezen wat het ontwerp van de folie gaat worden. Wil je een full colour reclame boodschap laten aanbrengen, je auto laten voorzien van een luipaardprint of liever een matte folie op je wagen laten aanbrengen? Het is allemaal mogelijk. Het voordeel van een auto wrap is dat je de lak van je auto beschermt. Wrap je je wagen voor cosmetische doeleinden? Dan kun je ook kiezen voor een gedeeltelijke wrap van bijvoorbeeld de motorkap of het dak.